Sunday, May 15, 2011

At last, terjumpa juga Cik YUYU ZULAIKHA… =)

Semalam 15 Mei 2011..aku p kuar mendatingkan diri di One Utama..

Sedang aku syiok mengusha beg2 kat vincci tetiba..

Seseorang yang sangat miut lalu kat sebelah aku..

Ku toleh sekali imbas ke arahnyer…tetibe terjadi 2 imbas pulak..

Lorh…YUYU ZULAIKHA ghopenyer…

Aku pun buat muke tak malu dan yakinnyer memanggil..

‘Yuyu…..’

‘Yuyu zulaikha…?’

Die pun mengangguk teragak-agak..

Aku pun ape lai..syok beno la jumpe dier…

Cute giler…manjer jer cakap...

Die tanyer aku saper…

‘blogger’

Yang maner…?

‘silent reader’

Heee..die malu sangat…tp sangat la cute…

Rugi la ko leman…!

Lantas tanpe membuang maser y ader..

Aku pun minta die berduet ngan aku..

Nk tangkap gambo larh!hee..

Die sangat sporting dan merelakannyer…heeee

Ringan je mulot aku ni tanyer..

‘Yuyu asal johor yer…’ (lbey krg gitularh)

Eh taklarh..mmg KL…

(sebenarnyer aku ni ternebes jumpe dier..)

Malu cik kiah..hehe….

Ku ringankan mulut lagi menanyer dier..

'Datang ngan saper…?'

Dengan spontannyer die membalas…

Dengan lelaki masa hadapan…

(cam tajuk entry dier pulok!…huuu)

Oho…gud…sangat sporting…tak control2 n coverpun..

Ni barularh blogger contoh.. Setelah bersalaman dengan dier…

aku pun bla dengan kadar y pantas… Dek keraner segan y terlampau

(sebenarnyer,muke aku da merah da…cam jumpe artis pulak..)

Takper larh..tamo kaco dier shopping+dating disitu..

Tp wugi pulak…tak tengok lelaki masa hadapan dier…

Kalo nk tengok dari jauh memang tak Nampak da…

Mata aku ni da kerong da…huuu

Sambung balik…

Lantas aku mencarik tunangku y mencuci mate sendirian di daerah seed…

Ape lagi…dok story mory la kat dier..

Balek tu…

En Tunang tanyer…

ET:nape awak tegur dier…

CK:sebab saye ikhlas..ikhlas nak bitau die comey…

T:ooo….

CK:saye ikhlas kan yg kan…

T:iyer…

CK:saye ikhlas kan yg kan…

T:iyer…

Kalo pas ni aku tanyer lagi..mesti kene katuk ngan radin…!huuu

Tapi btol tak..tak salah kalo kite memuji orang tu..

Kalo die betol2 berhak mendapatkannyer…

Dan begitu jua la aku…

Kalo aku btol2 ikhlas…aku mmg akan cakap jer..

Cam semalam…

…comeynyer…. (to yuyu)


some pictures of us...
~
~
~
ayat karang sendirik jer...
ni y sebenar...
siap ambik kan tuk kami..
almaklumlarh aku tangkap gambo tade seni langsung!
hp camera akupun tak up2date dah! heee
tp still d best moment...
thanx...

p/s: panjang umur kite jumpe lagi yer adik manis..huuu..sowee kaco shopping..
~
~
~

6 comments:

Mek Norfa said...

bestnya dpt jumpa yuyu ekk..hehe

Cik Kiah said...

heee..rezeki...terjumpe pulok...cute...

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrrrrr!maluuuu! <3 ishhhhh.. semalam nebes tak ketahuan hala gak. kalau boleh nak masuk dalam beg vincci. sembunyi ^^

apapunn.. thanks sudi tegur ye ^^

Cik Kiah said...

hahah..
mengeratkan silaturrahim... keep friendly k babe.. =)

NuR IzZaTi said...

ouhhh!!! gua jelezzzz bebbbb!!!!!!!

Cik Kiah said...

jgn jeles ye nyah...huu