Monday, May 2, 2011

Ikea - makan-makan d meatball!

last time aku p kenduri si Pak ngan Elis kawen.. congrats korang.... semoga bahagia selalu...

aku tunang dulu..dorang kawen dulu.. ape kes? (ayat jeles! huhu)

ekceli pas p kenduri kami begegas ke Anggerik Mall tuk Melawat Pameran pengantin

bajet..waaa…sangat tak bes! (malas mau cita banyak)

Den, kami berlalu ke Ikea



huuu...suke no aku p kedai nih... dok cuci2 mater.. brangan cam da ade umah! huuuu

tapi sebelum da cuci mater, kami cuci2 mulot dulu kat cafe die sambil makan 2 mende alah nih!


meat ball y dimakan oleh Encik Tunang
(camera murah-pic tak lawo langsung!)
Chicken Wings!
sodap nyah ui... tapi time tu aku saket prot..tak leh nk feel sangat..
sedang aku nak start menjamah sume hidangan ade beberape mate lentik yang dok usha2..
sambil mumble2.. pe hal ko? ko nak kater aku akk dier ker?
(maksud aku akk kepade tunang aku - perlukah aku xplain?)
sadap u! karang aku ganti mate ko ngan meatball kang baru ko tau..huh!
mencik aku! namun aku tetap control cun walopun nyampah bile ko pandang2 gitu!
wateva!
da abeh besuke rie kat cafe tuh..kami pun p cuci mater... bes je raser.. tak saba cik kiah nak kawen..
k larh... (blushing)
byby

~
~


3 comments:

Mek Norfa said...

sedapnya meat ball.. lama dh xg ikea

NuR IzZaTi said...

btol la nyahh.. pehal kat situ org suke pandang2 ekk.. xkan jeles kot tgk laki kita comel..hahahahha

Cik Kiah said...

mek : mai p makan naaa...
cik t: laki kite comey...tapi kite cun! huuu