Wednesday, May 4, 2011

Suare aku Rock? ade aku kesah?

ok fine! sebenarnyer aku kesah...
uwaaaa... minggu lepas sore aku da betukar...tapi dengan kadar y normal..
dan batuk yang buley diterima akal..
tapi dis week sore aku bertukar lagi tapi dengan kadar y tidak normal...
dan batuk yang tidak buley diterima lai!
aku tak leh nak tido weii...
setiap malam asek memekak jer...mujur anak menakan aku tak terjager...
ngamuk mak, mane tak nyer..nk tido kan sikenit tu ssh giler!
namun kini, aku masih redha...
pasrah je larh...n one thing, ygyg aku tak abeh2 suh aku p klinik..
alahai...pasal aku malas sangat nih...tulun..tulun... aku tak suke jumpe doktor!
tulun..aku tak degil...
semalam aku da EL gara2 heavy punyer batok..tapi tak dapat mc pun...
sbb aku p klinik, tp die p tutup pasai apa... takper larh, kurbankan jer A/L aku suda...
arini aku mai keja da... pakai comey2..(comey ker)..
kasot baek punyer....
tapi sore..ampeh...
tape larh...slagi aku tak besore..aku sentiasa menten dikaca mater mereka...(cewah)
tapi bile aku da besore..banyak beno SORE yang lagi sumbang dari aku...
menci korang! hate u larh!
cau!

1 comment:

NuR IzZaTi said...

rock bebeh!!! ^_^