Wednesday, June 29, 2011

Langkawi Trip ~ Superb Secretary ~

last week
aku ave fun kat Langkawi..
ni baru kali kedua kot aku p..
dulu2 time darjah 2
memang tak hengat larh..
so, bia pic je bercerita k...ringkas jer!
peace .... =P
~
~
~
Dalam Feri...
Mate lalat belaka

Time ni p Galeria Perdana Menteri
byk gile kot cenderahati y PM kita ada...
teruja!
~
~
~
For ur information: kami tak mandi lagi pun time nih
heeee
~
~
~
Luv Our Tun
~
~
~
Malam
Dinner versi Jemaah
sebenornyer ade beberapa insiden y blaku
tp
abaikan
orite
ni group aku
we all perform chicken dance
n for ur information lagi...
kite orang paling simple..
orang laen dok praktis maktis
kami on dat day trus nari jer...
heee
thanx to kak anne ~ d leader ~
~
~
~
chicken dance group
1st Prize oooooo....heee
~
~
~
tantek ok...
aritu baru aku rasmi
thanx Jua...
luv ur skirt a lot
ramai y puji...
heee
nnt mas order lagi...heee
~
~
~
orite ni kat galeria batik..
nyempat la canting batek..
tapi pic kat phone, tak leh transfer.uuu
~
~
~
sample persandingan mengikut bangsa dan kaum
~
~
~
cyg awok!
~
~
~
stret tu MARDI
~
~
~
heee
~
~
~
makan buah free ooo kat sini
hamek ko! beso tak belimbing ni..
kasi sepak same aku..huuu
~
~
~
ni time p gua buaya...
~
~
~
weeehuuuu
~
~
~
=)
~
~
~
malam bacaan yaasin..
muka kami without make up
tiut lagi kan..
*deshummm!
~
~
~
kat kilang ZUZA sambil buat muka nk kena penampo
~
~
~
sekian dari Cik Kiah
salam satu MALAYSIA
~
~
~

Tuesday, June 21, 2011

FESTIVAL PENGANTIN MARA

nampak tak banner kat atas tu?
apa lagi..
mai la datang..
MARA kali ni ade organize satu event yang akan diadakan di lobby MARA
dari time luch hour tadi aku tengok da bz y amat da kat bawah..
so jemputlah datang memeriahkan festival ni ya..
dan pada hari Sabtu ni pulak..
persandingan warga MARA versi berjemaah akan berlangsung..
one of my fwen iaitu kak Hasmal Hazwani akan bersanding sekali lagi..
unfortunately..
mas tak leh join la kak..
cos start je tarikh event tu..
kami PA2 sekalian p becuti ke Langkawi..
go Langkawi!
yeeehaaaa!
dadadididudu........
~
~
~

Bengkel SOP

SOP?
Apa itu SOP?
SOP stand for Standard Operating System..
so..
pada 8,9,10 dan 11 Jun 2011 yang lepas
aku p bengkel yang diadakan di Bluewave hotel..
bes nyah...
heaven walopun penat...
byk sangat bende nak kene buat
dan tak nyempat2 aku nak begayot ngan tunang aku..
so..
pic seperti dibawah.. (malas nak cite bebanyak)
~
~
~

teruja dapat p hotel 5star...
pic kat toilet pun jadik!
~
~
~

dish...
bekfas...heee
cedap!
~
~
~

lunch hour
aku makan pakej!
~
~
~
balek dari kursus p nyinggah tengok
KL GENGSTER
tejumpa pulok ngan 1 pasangan y macam town la sangat...
nyampah aku!
memang tak layak jadik orang melayu!
kalo sebok nak down kan orang melayu jer
bengong punyer manusia!
panas je tinge kami denga die cakap..
' u .. cite melayu kan tak bes...'
aku sepak ko baru tau..
takyah la nk bitau satu hall tu..
da mcam tetelan mic da sore ko tu..
wateva!
slamat aku tak cakap..
'tanjat boboi'
huh!
~
~
~
before dat..
tejumpe JCO
ape lagi..
for d 1st time..
kite orang bli larh..
nk raser..
slalu bli big apple jer...
~
~
~
=)
makan dengan tamaknyer...
~
~
~
cau

Monday, June 13, 2011

pagi yang macam apa ntah

pagi-pagi barang tak cukup
pagi-pagi tak sempat masak da
pagi-pagi da kena mara
pagi-pagi kena suh buat keje laen
pagi-pagi skirt y nak tu da sold out
pagi-pagi da macam *&^%$
~
~
~
sekian

Monday, June 6, 2011

well, I Luv dis song....

MEI HUA


engkau yang menyatakan apapun jua

kita pertahankan bersama

kecundang jua

akhirnya kita

membina cinta

hatiku dan hatimu

dihiris luka

kerana terpaksa mengalah

bezanya kita

amat ketara

kau tetap Mei Hua

*

*

Mei Hua

Mei Hua

Menangis kau kerana cinta

Mei Hua

Mei Hua

pedihnya makinku terasa

menikam di sukma

bagaikan sembilu

aku diulit mimpi ngeri

Mei Hua

Inilah cerita cinta kita

biarlah kering kegersangan

usah disirami

dengan air mata

lupakan diriku

Mei Hua...

Mei Hua...

~

~

~

by Evolusi....

* tingat kat kisah silam la pulok! zaman2 kegemilangan di UiTM