Tuesday, June 21, 2011

FESTIVAL PENGANTIN MARA

nampak tak banner kat atas tu?
apa lagi..
mai la datang..
MARA kali ni ade organize satu event yang akan diadakan di lobby MARA
dari time luch hour tadi aku tengok da bz y amat da kat bawah..
so jemputlah datang memeriahkan festival ni ya..
dan pada hari Sabtu ni pulak..
persandingan warga MARA versi berjemaah akan berlangsung..
one of my fwen iaitu kak Hasmal Hazwani akan bersanding sekali lagi..
unfortunately..
mas tak leh join la kak..
cos start je tarikh event tu..
kami PA2 sekalian p becuti ke Langkawi..
go Langkawi!
yeeehaaaa!
dadadididudu........
~
~
~

6 comments:

.:fyzz:. said...

aceee wah..ala tidak mas pun leh join sanding gak...tau2..msti meriah kan..festival kawin nih..
mas ...enjoy yer d langkwi..dont forget me...huhuh..tk pat join...:(

HuNNy said...

http://hunnycoolz.blogspot.com/2011/06/ga-jemari-emmie.html

tag kamooo...

NuR IzZaTi said...

sy tag awk

http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/06/i-love-shawl-contest.html

NuR IzZaTi said...

tag lagiii

http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/06/ga-jemari-emmie.html

HuNNy said...

http://hunnycoolz.blogspot.com/2011/06/saya-nak-hadiah.html

tag kamoo...

HuNNy said...

http://hunnycoolz.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

tag kamoo...