Wednesday, June 29, 2011

Langkawi Trip ~ Superb Secretary ~

last week
aku ave fun kat Langkawi..
ni baru kali kedua kot aku p..
dulu2 time darjah 2
memang tak hengat larh..
so, bia pic je bercerita k...ringkas jer!
peace .... =P
~
~
~
Dalam Feri...
Mate lalat belaka

Time ni p Galeria Perdana Menteri
byk gile kot cenderahati y PM kita ada...
teruja!
~
~
~
For ur information: kami tak mandi lagi pun time nih
heeee
~
~
~
Luv Our Tun
~
~
~
Malam
Dinner versi Jemaah
sebenornyer ade beberapa insiden y blaku
tp
abaikan
orite
ni group aku
we all perform chicken dance
n for ur information lagi...
kite orang paling simple..
orang laen dok praktis maktis
kami on dat day trus nari jer...
heee
thanx to kak anne ~ d leader ~
~
~
~
chicken dance group
1st Prize oooooo....heee
~
~
~
tantek ok...
aritu baru aku rasmi
thanx Jua...
luv ur skirt a lot
ramai y puji...
heee
nnt mas order lagi...heee
~
~
~
orite ni kat galeria batik..
nyempat la canting batek..
tapi pic kat phone, tak leh transfer.uuu
~
~
~
sample persandingan mengikut bangsa dan kaum
~
~
~
cyg awok!
~
~
~
stret tu MARDI
~
~
~
heee
~
~
~
makan buah free ooo kat sini
hamek ko! beso tak belimbing ni..
kasi sepak same aku..huuu
~
~
~
ni time p gua buaya...
~
~
~
weeehuuuu
~
~
~
=)
~
~
~
malam bacaan yaasin..
muka kami without make up
tiut lagi kan..
*deshummm!
~
~
~
kat kilang ZUZA sambil buat muka nk kena penampo
~
~
~
sekian dari Cik Kiah
salam satu MALAYSIA
~
~
~

1 comment:

.:fyzz:. said...

hi mas..hhhmmm jelezzz nya tk pat nak join gaks..huhuh..tp takpe..hrp2 next trip kak fiza dpt join..pepun..bos kak fiza kta..sngt BEST..and u ols sgt sporting..besalah kan PA2..mmg gempaq..heheh