Thursday, September 29, 2011

Hari-Hari Terakhir Di MARA...

Salam
Hari ni merupakan hari terakhir aku berkhidmat sebagai
Pembantu Setiausaha Pejabat
di
Majlis Amanah Rakyat
Segala ilmu yang aku simpan *di dada dan pengalaman y ada..
akan aku gunakannya untuk masa akan datang...
Terima Kasih MARA kerana sempat men'tetap'kan aku di sini
satu jaminan utk aku terus kekal di MARA
tapi...
jodoh aku tak panjang...
sekali gus aku terpaksa meninggalkan keindahan bekerja di sini..
sahabat handai..
teman2 PA...
dan Cita-Cita
*cita-cita cik kiah nak jadi PA / Secretary..
tercapai juga...
tapi tak panjang mana...namun tetap bersyukur sebab Allah beri aku kesempatan..
merasa Cita-Cita aku tu..
tapi aku tak leh tamak..
aku kena pilih nak MASA HADAPAN @ PA?
demi masa hadapan.. aku choose MASA HADAPAN... heee
sekurang2 nya tak terkilan..da dapat jadi PA pun..
mana tau kot2 kat sana dapat jadi pegawai Khas ker *over
~
~
kepada abang2 dan kakak2 BPIP, terima kasih banyak2 atas layanan dan tunjuk ajar korang.. sangat2 bes! tak tau la, merasa lagi tak jumpe orang cam korang... 1 dalam 1000
kak laila, kak azzah, kak ana, kak aziah, kak siti, kak hani, kak aini, kak liana, kak kama, kak mas, kak fisa, kak diana, kak ina, kak zu, kak fadhlina, kak mimi, kak azza, kak idah, kak wani
tak lupa juga
En Firdaus, En Faizal, En Hazwan, Bung (4 orang paling nakal-suke nyakat aku), En Nizam (penasihat), Farid ngeng ngeng, ijal pun ngeng ngeng, Hambal, Fauzan, En Reza dan yang lain2..
En Mail, En Yahya, En Salleh, En Raja
~
~
TERIMA KASIH CIKGU!!!
~
~
Dear Cik Zurekha, Cik Nad, Cik Nisaa dan Puan Norul.. korang antara PA yang terbaek penah aku jumpa! aku sayang korang bangat sihhhh.... Ika, pas ni tak leh share makanan da.. heee... selamat bekursus!
~
~
Kepada BPU dan BPPS, slamat jalan romeo.. hee
~
~
Dear my kasih dan sayang...
Cik Izzati..
jaga diri..jgn sokmo nak gadoh, jgn nangeh2..
keje baek2, sebulan lagi ko dapat tetap..sayang kat ko..
jahat2 aku pun, aku sayang ko smpai bila2...
~
~
Dear my big big big boss
En Kamal..
*malu nak type..
babai boss... T_T
~
~
Selamat Tinggal MARA
MARA Terus Mara
BPIP Terus Maju Jaya
~
~

No comments: