Monday, September 5, 2011

Raya Owh Raya

salam
tak telambat rasenyer nak ucapkan selamat hari rayer.. heee
so, raya korang camner?
raya aku tahun ni, sangat la meriah...
sebab semua adik beradik aku berkumpul....
anak buah y taun lepas kecik da besar...
tapi taun depan mungkin lagi membesar kluarga ni..(syok)
~
~
tahun ni raya aku bermula di Tanjong Karang, Selangor...
p beraya sebelah mak aku..
sangat la swonok dan macam2 gosip terkini y aku dengar..
nak cita byk2 pun cam tak sompat jer..
almaklumlarh, keje kat ofis ni da rindu bangat kat aku..
oleh itu, sila larh tatap pic baju raya aku tahun ni yer..
salam satu Malaysia, Salam Hari Raya
~
~

my kkk ipar ... da preggy..hihihi
~
~
ini kkk aku..
cian mata die, tekedip-kedip
~
~
ok la, kasi pic yang ok sket tuk akk aku
heee
~
~
ini anak buah pertama aku
En Aril
aku pun tak paham, motif die begambo gini
~
~
Inilarh...My luvly Siblings...
muka kak long and Along tak bape nak nampak..
sowee yer...
(gambo aku gemok)
~
~
ok la...
Salam Aidilfitri
~
~
p/s: pasan tak, cara aku cita cam tunggang langgang n bosan.. nak cepatttt!
~
~

9 comments:

NuR IzZaTi said...

wewiitt!! cantik baju! ^_^

Cik Kiah said...

baju murah...uuuuu

NuR IzZaTi said...

murah pon xpe..jnji cntik..hehe..

.:fyzz:. said...

selamat hari rayerr mas...cewah u look yellow.

NadHoney said...

chuumeeelll!! muka kakak mas da mcm kembau dengan mas da...

Cik Kiah said...

cik t: beno! jimat duet..
kak fyzz: selamat hari raye juger! nk duet rayer!
nad: haha! kembang cik kiah! idok le kembor kami nih..huuu

yana said...

raya sakan cik kiah hehe

Liza Razak said...

mustard yellow yer warna baju kamu thn ni..hehe.Update laa blog selalu..nak baca jugak :)

Cik Kiah said...

yana: raya y sangat meriahhh!
Liza : tapi takleh lwn bju raye kamu, lg cantik...hikhik..macehhh