Tuesday, September 27, 2011

Sambutan Hari Raya Puspanita

salam...
pada Jumaat y lepas (23 Sep 2011)
PUSPANITA Cawangan Kecil MARA telah mengadakan Hari PUSPANITA
* cam skema je..
ok2... last week ade hari Puspanita..
so, aku ngan geng2 PA y satu batch ngan aku join la KOIR untuk majlis tu..
itupun hasil hasutan dan pengaruh si Nad
*time kaseh Nad..
Apa yang boleh aku sampaikan di sini..
aku happy sangat dapat join KOIR ni...
n sedey bangat sebab tak leh trus jadi ahli..
* T_T
tapi tak mengapa... kenangan yang ada takkan aku lupa sampai bila...
kegilaan korang menjadi kegilaanku sepanjang masa
* jgn lupa jnji Kotak MERAH jumaat ni =p
so, aku attach kan pic2 masa aritu..
*tp cam lebey kat team Choir jer... heee
~
~
~

babai korang...
~
~
~
ok! ni team kami..
team low note...
team P.A yg sangat memberi komitmen...
jarang tak cukup korum
kan kawan2! heeee
so let me introduce our choir teacher
CIKGU JEBAT a.k.a Iwan Ruffedge
*bes gile cikgu ni..tak sia2 aku join....
~
~
~

~in memory~
~
~
~

Team Koir PUSPANITA Cawangan Kecil MARA
~
~
~
so dats it..
sehingga ketemu lagi kawan2..
mas pergi dulu...
babai...
T_T
~
~
~


2 comments:

.:fyzz:. said...

mas@cik kiah sangt tomey tuh...:P
sob sob..last singing ngan geng2 koir yer...

dulu masa kt HQ pun msuk puspanita..tp di state tak dak dh...:-

Cik Kiah said...

state tak dak kak eh.. kak, td kite sambut hari raya kesuma.. tp tak meriah cam dlu2.. kurang bajet.. namun tetap sonok! heee