Thursday, December 29, 2011

Di atas Satu Cinta-Indah Dewi Pertiwi

Jejak-jejak langkahku bagaikan lembaran waktu..
Apakahku masih bisa terus melangkah
serpihan hidupku kankubangun Di atas satu cinta
Subhanallah..
Aku mencintainya..
Subhanallah..
Aku menyayanginya..
dari ufuk timur hingga ke barat selalu dihatiku..
-
-
-
T_T
(am crying while typing this lyric, such a beautiful song,meaningful)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, December 28, 2011

Monday, December 26, 2011

Everyday n Everywhere, needed!

- mirror
- eyeliner (oriflame)
- eyeliner (maybelline)
- compact (avon)
- lipstick (avon)
- mini perfume (vanilla-BS)
I need them everyday and everywhere..heee!
-
-

Saturday, December 24, 2011

Christmas Discount Voucher @Jusco

Inilah hasil dari membeli belah petang td setelah beriban abeh, pulangannya voucher RM55.. Bulay la tu..sapa lagi nk bg kan.. Rejeki!
-
-
-

Rapid KL

Salam Tengah Malam
For ur info, siyes aku tak tahu da pakai coin da.. Tekial2 nk p scan kat mende alah tu..dah tu pulok, at d end aku tebawak balik coin ni pasal tak tau nak sumbat mane.. Shame shame babe! Cau!
-
-
-

Bayi Sedang Tidur

Nyenyak bebenor budak ni tido kan.. Heaven....

Friday, December 23, 2011

Preparation

Salam Satu Malaysia
A few days a go, we bought this!
Its ol about next year..
Everything run smoothly on dat day. So thanx to Allah.... (Syukur)
-
-
-

Wednesday, December 21, 2011

My pass

Salam satu Malaysia..
Wah..akhirnya siap jugak pass den ni ha..
Tak perlu lai den nak jongah kat abg guard tu.. Dokat 3blan menjongah, arini baru den dapek
-sekian-
*bahagio
-
-

My own

Kalo dulu2, dok ngecop2 bos punya saja.. (MKI dihatiku) tp skang da leh men cop2 nama sendiri..
*syok sendiri
-
-
-

Wednesday, December 14, 2011

Life baru-baru ini

Salam belog tersayang..
Lately da start byk keje dahh..
Wah, tadela asyik nak duk saja mcm mat saja tu.. *happy!
Penat? Itu sudah pasti.. Tp kalo dok menunggu lagi penat! So now, am starting to luv my current job..I've changed few things dat I think more better den 'd miserable' b4! So, am d one who can suke hati decide for d admin part..heheh, tp dipantau larh.. Cam jadi PA dlu je..tp berat sket je.. Neway, semoga kita semua lebey smangat bekerja! Go go power rangers!
-
-

Thursday, December 8, 2011

Victoria secret

Haloooo
So far ini je collection y ada..
Sangat happy sbb tadi dpt bli y wild scarlet..
So ade 2! Next week nak beli body mist pure seduction pulak!
Luv it!!
~
~

Monday, December 5, 2011

Tahniah Dear.... ^_^

4 Disember 2011
Hari yang bermakna buat En Tunang tersayang sebab haritu, hari konvo dia. Aku, mak n ayah dia attend event tu yang diadakan di PWTC.. apa yang boleh aku katakan, Im proud of him. semoga dia menjadi contoh yang baik untuk bakal anak-anak kami nanti.
Luv u sayang..


congratulations!


luv u *blushing
~
~

Sunday, December 4, 2011

Perot owh perot

Perot aku saket, perot ko saket tak?

-
-
-
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone