Sunday, January 29, 2012

Impian

Salam
Aku kan, ada satu impian..
Impian yg tak tau jadi kenyataan atau tak.. Tapi memang suka sangat2. Kalau ada rezeki nnt Insyaallah Allah permudahkan.. Xpelah, kasi lepas satu2 dulu. Kahwein dulu, den fikirkan step seterusnya. Macam ust n ustazah tu cakap, hidup ni mesti ada perancangan. So far hidup aku ini jalannya agak lurus sbb Allah permudhkan.
-
-
Bermula dengan tadika-sek rendah-sek menengah-kerja part time-masuk U-every sem kerja part time-dapat dip-jumpa ygyg-dapat keje kat tmpat praktikal-dapat keje kat MARA(sonok dpt faveret post)-betunang-dapat keje kat JPA(dapat post y bek tuk future)-nak kahwin-dan seterusnya.... Aku rasa sepanjang hidup aku, aku tak penah berehat dengan kadar y lama.. Even baru abes spm pun, selang 3 hour aku start keje..time uitm plak, selang 5 hri aku masuk U.. Every sem sblom abeh sem, dah cari keje siap2.. Abeh u, rht lame sket je.. Sminggu lbeh ke 2 mggu ntah.. Xsmpat holiday lama..sebab bagi aku, dalam hidup ni tiada istilah 'berehat' ..kalo ikut stop sket je, rugi rasanyer.. So kene trus berusaha n jgn benti!
-
-
Neway..Just wait n c apa y jadi seterusnya k.. Heee.. Thanx Allah.. Syukur dengan nikmatmu..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

.:fyzz:. said...

alhamdulillah..bagus mas keep it up...Allah permudahkan semua rezeki mas..and kak fiza doakan mas kawin and dpt anak ramai..hehe