Tuesday, February 21, 2012

Review : Props for Pre Wedding

Salam Satu Malaysia
Lega rasanya macam-macam perkara dah disettlekan..
yang tak settle lagi, kerja hakiki aku kat ofis..
takkan pernah habis.. T_T (penat)
apa-apa pun aku enjoy dengan kerja sekarang..
so, harini saja nak penuhkan belog dengan review pre wed haritu..
suka-suka
atau erti kata lainnya
suka hati aku!
sekian
~
~
so, ni barang2 yang aku guna haritu..
~
~
cermin ni tade kena mengena
saja gedik2 bawa dia haritu..
heee
~
~
bunga ni made in Nilai..
kenan sangat..
RM 16.90
~
~

benda ni costing tak banyak manapun..
rasanya RM 4.00 je kot..
board tu bli kat sogo Rm2 tapi dapat besar...
batang lidi tu, kidnap bunga telur mak je..
pastu print la wording yang aku suka
n den
tampal!
~
~orite, ni sebenarnya HER tertinggal tahu tak
frustratednya aku..
padahal malam tu, dah gigih da menggunting HER tu..
so, tak digunapakai pun masa hari tu..
damn!
~
~
board ni bli kat giant ke tesco ntah..
RM 9.90
pasni boleh guna lagi...
maen conteng2 ngan anak-anak..
heeee
~
~

last sekali!
aku pakai baju ni
jangan wiso, duit tak abeh byk pun
sbb aku bli RM54.90 sahaja kat IKANO
~
~
Sekian, terima kasih.

Happy Moment + Happy Shopping


tunang aku kata,
aku dah jadi gadis muslimah
baguslah tu...
doakan berpanjangan selamanya...
yang penting solat jangan lupa...
~
~
~
~
~
~

Monday, February 20, 2012

Review : Pre-Wedding


Salam..
Beberapa minggu yang lepas kami buat pre wedding photoshoot
sebenarnya tak lah nak berapa pre wedding sebab tujuan sebenar ambil gambar ni sebab nak buat banting. tapi dah alang-alang tu, rembat terus je larh..
heee
dear photographer (Arip) : terima kasih banyak2
dear radio sambilan (Nizam) : tq jugak!!!
so, sebagai kenang kenangan di dalam belog..
Nah!
~
~
~
~
~
~
~
huduh na muka cik kiah oit...
faveret pic! =) luv u!
~
~
~

Monday, February 13, 2012

Owh my preparation..

Halooo
Eh orang islam ke ape ni?
Assalamualaikum *tu baru btoi..
Dalam masa terdekat ni mesti belog tecinta aku ni byk ditepek entry ttg KAHWIN. Bila nak kawen? Saba ye blog, nnt I tepek kat muka u byk2.. Heee
-
-
-

Nestle

Hari tu kan, aku p borong mende2 ni. Tamak kan? So wat!
~heee~
-
-
-

Wednesday, February 1, 2012

BB Pink

Salam
Sebenarnya cover bb aku ni warna htam. Mase on d wy balek dr kursus tu, dek kerana syok sgt berborak, maka tercicir lah ia, so p la bli bru kat uptown mines je.. Dpt la ko dengan harga 15ya.
Sekian terima kasih.
-
-
-

Bring baby red for treatment

Salam Satu Malaysia
Petang ni sangat indah tapi aku rasa lagi indah kalo dapat beguling atas katil malangnya aku dah bersetuju nk ikut ygyg p polish keta mok dia.. Heee. Xpela.. Lama gak la tunggu, kalo jusco tu dekat, dah lama aku p berjimba kat sane.. Tp sayang ko bedah, ko sgt jauh dr mata.. Xpela.. Ku turutkan jua.. Baby brown? Owh ada.. Kat umah la, next week bawak dia p salon kecantikan kat subang.. Shiang kamuuuu! Next week mummy n daddy bwk p jumpa pakar ye syg.. *wat d fish aku ni, dok ckp cmni. K lah bedah, bai!
-
-
-