Wednesday, February 1, 2012

Bring baby red for treatment

Salam Satu Malaysia
Petang ni sangat indah tapi aku rasa lagi indah kalo dapat beguling atas katil malangnya aku dah bersetuju nk ikut ygyg p polish keta mok dia.. Heee. Xpela.. Lama gak la tunggu, kalo jusco tu dekat, dah lama aku p berjimba kat sane.. Tp sayang ko bedah, ko sgt jauh dr mata.. Xpela.. Ku turutkan jua.. Baby brown? Owh ada.. Kat umah la, next week bawak dia p salon kecantikan kat subang.. Shiang kamuuuu! Next week mummy n daddy bwk p jumpa pakar ye syg.. *wat d fish aku ni, dok ckp cmni. K lah bedah, bai!
-
-
-

No comments: