Tuesday, March 20, 2012

I luv reading

Salam Satu Malaysia
Pagi-pagi lagi aku dah mengira berapa buah komik doraemon yang aku ada. Siap catat dalam note book supaya tak bli twice. Ada dua siri aku terbeli sampai 2,3.. Pembaziran namanya. Dah catat macam ni senang. Bawa dalam bag shj. Kalau ikutkan time kecik2 dulu banyak dah komik ni, tapi aku rasa mak aku terjual kat paper lama. T_T xpela mak, selamat adik mampu beli da. Heeee.. Ok lah, sekian terima kasih.
-
-
-

Hari

Salam Satu Malaysia
Sebulan lebih lagi, segala2nya akan bertukar, termasukla cadar baru, katil baru, pinggan baru.. Hukhuk. Tapi yang paling best, ada teman bercerita baru. Nampaknya, bantal busuk tu da wajib disimpan ke dalam kotak bear aku kat rumah tu seperti yang diminta oleh emak. Ok lah, bz la, sekian selamat malam
-
-
-

Friday, March 9, 2012

Baby Black

Salam Satu Malaysia
Salam Selamat Malam
Mula-mula nak luah perasaan kat belog ini dengan menyatakan yang baby black cik kiah buat hal. Owh damn! I got lots of works to do okee.. Wyh lah time-time mcm ni dia nak hang. Dia tak tau ka kita nak guna duit, baru tahun lepas kita p perabeh duet kat dia. Awal tahun ni, mentang_mentang kerajaan dah naek kan gj kita, dia pun nak join upgrading. Macam mana nak p bli charles n keith ni? Ok baby black I give u a day to recover ur sef. EsoK, cik kiah taw awak dah sihat ok? Wahhhh.. Talk to d mirror ke I ni? *aduyainyepun, awatlah time 2 ginik buat hal bb.. Cian kat mommy.. K la, bai.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone