Friday, March 9, 2012

Baby Black

Salam Satu Malaysia
Salam Selamat Malam
Mula-mula nak luah perasaan kat belog ini dengan menyatakan yang baby black cik kiah buat hal. Owh damn! I got lots of works to do okee.. Wyh lah time-time mcm ni dia nak hang. Dia tak tau ka kita nak guna duit, baru tahun lepas kita p perabeh duet kat dia. Awal tahun ni, mentang_mentang kerajaan dah naek kan gj kita, dia pun nak join upgrading. Macam mana nak p bli charles n keith ni? Ok baby black I give u a day to recover ur sef. EsoK, cik kiah taw awak dah sihat ok? Wahhhh.. Talk to d mirror ke I ni? *aduyainyepun, awatlah time 2 ginik buat hal bb.. Cian kat mommy.. K la, bai.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: