Tuesday, March 20, 2012

I luv reading

Salam Satu Malaysia
Pagi-pagi lagi aku dah mengira berapa buah komik doraemon yang aku ada. Siap catat dalam note book supaya tak bli twice. Ada dua siri aku terbeli sampai 2,3.. Pembaziran namanya. Dah catat macam ni senang. Bawa dalam bag shj. Kalau ikutkan time kecik2 dulu banyak dah komik ni, tapi aku rasa mak aku terjual kat paper lama. T_T xpela mak, selamat adik mampu beli da. Heeee.. Ok lah, sekian terima kasih.
-
-
-

8 comments:

.:fyzz:. said...

massssss..so suwittt..kak fiza suka sngt komik deraman nih tau..adik kak fiza (sebaya umur mas )...mmg pengumpul komik do ra e mong ini..sekian harp maklum..hehe

Cik Kiah said...

hikhik! hahahaha... akk2 lame tak begosip... bz lrh...huuu windu kamu! muahhh!

NuR IzZaTi said...

oitt..dh nak tawin pon bca komik bdak2 lgi kee...hihihi

Cik Kiah said...

yela mek ti.. u tu baca buku masakan je skarang...hahahahha

Cik Kiah said...

yela mek ti.. u tu baca buku masakan je skarang...hahahahha

Liza Razak said...

masa sekolah je saya rajin beli komik doraemon ni..skrg ni rajin beli baju baja je..hehe

Cik Kiah said...

hahaha...takpe2...leh buat preloved item..kan?kan?

HuNNy said...

tag kamooo...

http://hunnycoolz.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html