Thursday, April 26, 2012

29 March 2012 at Marche, The Curve

Salam Satu Malaysia
Pada 29 Mac 2012 yang lepas, aku pegi celebrate bufday ygyg aku kat Marche The Curves. wah sangat lambat mengupdate entry ini, namun suka hati aku lah, sebab belog aku kan? * heeeee. sangat happy walopun ada beberapa moment tu kami bertengkar, sowee ygyg...
_
_


itu dia bufday boy!!!!
hari tu, kami makan beberapa hidangan
antaranya adalah seperti berikut
_
_

Chicken Chop - Around RM 13.00
yang ni ambil 2 set

Cheese Cake Yummy!
RM 6 - 7 (tak berapa nak ingat)

Mushroom soup with garlic bread
Bread : RM 3.00
Mushroom Soup : RM6-7 (tak hengat jugak)
yang ada tersorok seket mangkuk tu kalau tak silap cik kiah le kan
spageti + creamy sauce + seafood
just nice rasa dia...
RM 19.00 (around tu larh)


Rosti apa ntah nama dia..
sangatlah tak hengat
ini adalah kentang + cheese = sedappp
RM 12-19


sekian untuk tontonan semua
wassalam..
_
_
_

2 comments:

.:fyzz:. said...

yummy...dapnya ciskek tuh..

Cik Kiah said...

hahaha...sedap kak oi... sedap..