Thursday, May 31, 2012

Kasih Ibu

Kasih Ibu hingga ke syurga..
-
-
-
(mak aku y pakaikan inai time aku nak nikah, luv u mommy)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, May 24, 2012

Aku Terima Nikah...

' Aku terima nikah Mastura binti Zunddin dengan mas kahwinnya RM..... tunai '
Saat itu hanya tuhan yang tahu betapa bersyukurnya diri ini terhadap hadiah kurniaan Allah. Terima kasih mak kerana melahirkan diri ini dan terima kasih ayah kerana menjaga diri ini. Dan bermula pada saat itu, segala baik dan burukku adalah dibahunya. tak perlu lagi mak dan ayah risau akan diri ini. Atas iringan doa yang berpanjangan dari kamu berdua, aku akan cuba menjadi isteri yang solehah dan terbaik buat suamiku. Namun kasih sayang buat kamu berdua tiada berkesudahannya. Semoga Allah dapat membalas jasamu mak dan ayah...
_
_
_

Monday, May 14, 2012

Syukur

Salam Satu Malaysia
Syukur kehadrat ilahi kerana masuk hari ini genap 11 hari aku menjadi isteri kepada insan yang bernama Radin Hafiz.. Alhamdulillah.. Hari ni juga, 15.05.2012, genap 3 tahun kami bersama. Segala suka duka sepanjang perkenalan hanya kami dan tuhan sahaja yang tahu..rezeki itu Allah y tentukan, tq to Along sbb sudi sponsor honeymoon kami pada hari ini (syok sgt sbb hari anniversary). Lepas bekfas je kami trus heading to pulau duyung tganu! Semoga segalanya dipermudahkan.. Syukur..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone