Thursday, May 24, 2012

Aku Terima Nikah...

' Aku terima nikah Mastura binti Zunddin dengan mas kahwinnya RM..... tunai '
Saat itu hanya tuhan yang tahu betapa bersyukurnya diri ini terhadap hadiah kurniaan Allah. Terima kasih mak kerana melahirkan diri ini dan terima kasih ayah kerana menjaga diri ini. Dan bermula pada saat itu, segala baik dan burukku adalah dibahunya. tak perlu lagi mak dan ayah risau akan diri ini. Atas iringan doa yang berpanjangan dari kamu berdua, aku akan cuba menjadi isteri yang solehah dan terbaik buat suamiku. Namun kasih sayang buat kamu berdua tiada berkesudahannya. Semoga Allah dapat membalas jasamu mak dan ayah...
_
_
_

6 comments:

Cik Bhulat said...

tahniah...setaip wanita pasti tertunggu2 saat ni kan

Liza Razak said...

congrats..sori tak dapat dtg wedding awak aritu..nak tgk pic wedding !!

Cik Kiah said...

cik bhulat: hehe... adakah awak suda? hehehe

Puan Liza: takpe dear!nnt kite upload eh! heeeee

.:fyzz:. said...

mas..i like ur style..berpurdah gini..:)
mas kak fiza pun sama..so ..so sory tak dpt hadir.maklumlah..dh 36 minggu dh nih..menghitung jari nk deliver baby..
mas insyallah kebahagian milikmu..amin..

Cik Kiah said...

purdah gitu yer.. hehehe.. tak apalah akak, mas faham.. neway thanx to akk, until la ni kite still keep in touch walopun kite hanye jumpe skali je dlu2... sayang akak byk2! semoga segalanya dipermudahkan k akak cayang....

Liza Razak said...

aritu awak tanya pasal link kan?

cara saya mcm ni:
1 : awak klik kat design
2 : lepas tu klik kat layout-> add a gadget-> link list
3 : sebelum tu awak kena create label kat entry mane2 ataupon website yang awak nk letak kat link bawah header tu
4 : lepas tu awak just letak link label atau website kat situ
5 : dah siap tu..awak boleh drag gadget link tu kat bawah header (kat layout )

senang je :) kalau ade yang tak paham..boleh inform saya ok?