Monday, May 14, 2012

Syukur

Salam Satu Malaysia
Syukur kehadrat ilahi kerana masuk hari ini genap 11 hari aku menjadi isteri kepada insan yang bernama Radin Hafiz.. Alhamdulillah.. Hari ni juga, 15.05.2012, genap 3 tahun kami bersama. Segala suka duka sepanjang perkenalan hanya kami dan tuhan sahaja yang tahu..rezeki itu Allah y tentukan, tq to Along sbb sudi sponsor honeymoon kami pada hari ini (syok sgt sbb hari anniversary). Lepas bekfas je kami trus heading to pulau duyung tganu! Semoga segalanya dipermudahkan.. Syukur..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

.:fyzz:. said...

happy hanimun..moga berbahgia ngan radin tercayang..
mas moga lalui hari2 sbg isteri ngan penuh keceriaan tau..
take care..lebiu..muahs..

Nur Izzati said...

Alhamdulillah... tahniah yer syg.. dh jadi isteri org dah ^_^ t.care! =)

Cik Kiah said...

kak fiza: thanx akk.. semoga kami bahagia macam akak..

zati : tq.. aku da join kelab ko dah.. hahahahha

nadia said...

mader, welcome to the club! :))
tahniah mader, alhamdulillah semua dah selamat. bestkan jadi wife? rasa tenanggg gitu. hehe

Cik Kiah said...

thanx cyg! haruslah best... tak perlu risau lagi! heee