Thursday, June 14, 2012

REVIEW: PHOTOGRAPHER - EYESTUDIO PHOTOGRAPHY

Salam Satu Malaysia
Hari ni, aku nak review sedikit mengenai PHOTOGRAPHER pilihan hati aku yang aku hired untuk mengabadikan detik-detik indah majlis Perkahwinan aku pada Mei 2012 yang lepas. Setelah puas mencari dan meneliti pakar2 photographer, akhirnya aku berkenan jua pada EYESTUDIO PHOTOGRAPY Ini.

Nak dijadikan cerita, aku dulu-dulu menfollow Irine Nadia Marcello, salah satu blogger yang famous amos gak larh dan dia sangatlah cute. Secara tak langsung aku pun menfollow abang beliau yakni Aizul Marcello. Start daripada tu, aku suka tengok picture2 yang diambil oleh beliau. Tapi pada masa tu, dia bukanlah photographer yang mempunyai studio sendiri. At last, dia buka studio dia yang official, so bila time menghampiri (wedding) aku pun berminat nak call dia and tanya pasal quotation.

Ternyata layanan yang diberikan sangat memuaskan berbanding photographer yang pernah aku contact sebelum ni. so, aku set appointment dengan dia and meet kat studio mereka di Shah Alam bersama suami tersayang y pada waktu itu adalah Encik Tunang.Lepas discuss dengan Aizul dan Taq (no more under Eyestudio), aku rasa berbaloi jugak. Tapi mula-mula ingat nak survey dulu.. tiba-tiba dalam perjalanan balik dari studio tu, decide hired dorang terus sahajalah, malas nak pening-pening lagi. Harga sangat berbaloi! Banyak barang dapat.. mula-mula suami aku nak ambik photographer biasa-biasa je untuk side dia, tapi lebih senang ambik satu tempat je. at last, dia pun hired Eyestudio juga.. =)
Pada Hari Bahagia aku tu dihandle oleh

Dzafer
Reen
Jiah
(ada seorang lagi, tapi tak sure nama - sory dude)

Thanx U Ol!
and paling best, muka kami berdua dia hupdate dalam official website dia.
BEST! (suka ati cik kiah u ols...)
_
_

(cecarik gambar aku yang mana satu)
_
_
Paling BESTTT
dia jadikan gambar kami sebagai Cover untuk part wedding.. macam mana aku nak cakap eh, korang bukak la sendiri kat website dia..
_
_

semart tak gambar cik kiah ngan suami cik kiah?
heeeee =)
Thumbs UP
_
_
So apa korang tunggu lagi, hire larh Eyestudio Photography untuk mengabadikan memori indah korang nanti. Aku ingat nak buat post wedding kat situ nanti. tapi nanti larh..sekarang agak bz...
nak tau latest promotion dorang/
sila lah lihat dibawah..
_
_


_
_
Buat jangan tak buat!
sekiah terima kasih.

4 comments:

yana said...

dpt dh gmbar?

Cik Kiah said...

end of dis month la syg... heee.. tak sabau!

NuR IzZaTi said...

mas..nnti upload byk2 kat fb yer =)


tag kamuu..

http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/tudung-murah-collections-giveaway.html

Cik Kiah said...

tagging mentagging yer... heeee..