Thursday, July 26, 2012

Lunaria

Salam Satu Malaysia
hello hello hello
Syukur Alhamdulillah, akhirnya impian nak buka online shopping telah termakbul. Dengan sokongan sepenuhnya oleh sang suami maka terciptalah....
-
-
-

Lunaria adalah sebuah kedai maya yang menjual pelbagai jenis pakaian wanita termasuklah baju, skirt, shawl/scarf, maxi dress dan masih dalam proses penambahbaikan sepanjang masa...
do visit our first online shopping!
=)
Mana dapat nama Lunaria?
Nama itu adalah nama bunga, bunga yang seakan-akan berbentuk duit. Bagi kami dalam usaha nak mendapat 'duit' itu perlulah didahului dengan usaha yang berpanjangan. Maka dengan itu kami namakannya Lunaria. Selain itu, my opinion adalah... korang pernah dengar kaler LUNA , mesti pernah kan... kan LUNA ada macam2 kaler... den RIA itu melambangkan something yang ceria.... so sekali lagi kami namakannya
LUNARIA = Colorful + Ceria
Actually fokus utama aku adalah untuk wanita berhijab... most of the gamba maybe di gayakan oleh model yang tidak berhijab (korean) dan mungkin certain people akan rasa, "macam mana nak pakai baju ni, free hair boleh lah..." nope! ini adalah masa untuk kamu2 semua termasuk kami untuk mencetus idea berfesyen yang lebih menawan namun berlandaskan konsep islam.. =) Namun terdapat beberapa kekangan buat masa ini dan akan ditambahbaik pada masa akan datang (Biar Allah yang menentukan bilakah waktu itu) So, for the hijabees, kritiskanlah idea anda untuk menghasilkan output yang lebih bagus dengan menggunakan produk kami. Siapa kata hijabees tak boleh bergaya!
akhir kata, do support us by click like here

4 comments:

NuR IzZaTi said...

tahniah dear! akhirnya awak mjadi usahawan! hehee.. good luck syg! ^__^

Cik Kiah said...

time aceh mak iti! heheheh

HuNNy said...

tak sabaq nak tengok products jualan

Cik Kiah said...

HIHI....nnnt ehhh... =)