Friday, August 31, 2012

Favourite Maxi Dress

faveret maxi dress...

Maxi Dress macam ni selalunya pakai dengan cardigan je
senang.
Ophelia Maxi Dress by Thepoplook
(tali dia ikat kat pinggang)

beli dekat Ikano

Ni pun beli dekat ikano

Ini dekat Nichii Alamanda


Inipun geng2 yang beli kat ikano
haritu beli 3 sekali

Ni cantik sangat color dia
beli kat online shop

Jubah Dress ni beli dekat ikano
Agak2 malas pakai baju kurung kalau pergi kenduri,
mas pakai ni saja. senang..
-
-
-
Conclusionnya, kenapa beli maxi dress?
sebab...
kalau pregnant nanti for sure boleh pakai lagi..
kan? kan?

TAKOYAKI

 Pernah baca komik Puteri Takoyaki tak?

Inilah dia Puteri Takoyaki

Suka sangat tengok gambar Takoyaki

siap bagi resepi buat takoyaki lagi...
sila lah cuba
kalau menjadi bagi tau ye..
heee
-
-
-

DORAEMON'S COLLECTION

beskan baca doraemon

macam2 barang dia ada

tu pasal aku suka beli =)

saje buat koleksi

nak pinjam tak?
-
-
-
heeee

Kids Time

Those are my beloved little niece and nephew
Perhaps, next year will b my turn =)
*happy

Arissa Damia

Thaqif

Fareez Iqbal

Sarah

Amani
-
-
-





Wednesday, August 29, 2012

Salam Aidilfitri 2012

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia
Rasanya tak terlambat nak mengucapkan Salam Aidilfitri buat belog tersayang
oleh kerana terlalu sayang kepada belog, maka daku tepekkan gambar2 raya secara randomnya di sini.
sekian..
Salam Aidilfitri sekali lagi
Gombak - Kepong - Klang - Perak - Tanjung Karang - Shah Alam 



Owh Kampungku....

heeee

happy together!!!

happy family!

nama saya Mastura

testing testing 

father of my future kids..
luv u..

Sunday, August 12, 2012

Friday, August 3, 2012

Hijabista Ogos + 1 hari 1 resepi

Reading(scanning je) those books while waiting for my hubby to pick me up! =)
-
-
-
Salam Ramadhan..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone