Friday, August 31, 2012

Favourite Maxi Dress

faveret maxi dress...

Maxi Dress macam ni selalunya pakai dengan cardigan je
senang.
Ophelia Maxi Dress by Thepoplook
(tali dia ikat kat pinggang)

beli dekat Ikano

Ni pun beli dekat ikano

Ini dekat Nichii Alamanda


Inipun geng2 yang beli kat ikano
haritu beli 3 sekali

Ni cantik sangat color dia
beli kat online shop

Jubah Dress ni beli dekat ikano
Agak2 malas pakai baju kurung kalau pergi kenduri,
mas pakai ni saja. senang..
-
-
-
Conclusionnya, kenapa beli maxi dress?
sebab...
kalau pregnant nanti for sure boleh pakai lagi..
kan? kan?

5 comments:

nadia said...

maderrrrrrrrrrr~
omeynya bajuuuuuuuu. thank you mader sebab sudi datang. nanti pehlis la dtg lagi. xpuas bergonjeng. ;)
sayang mader sangat2. rasa macam nak peluk2 je gambar yang mader tag. omeyyyyyyyyyyyyyyy :)

.:fyzz:. said...

ala cute mute sgt maxi tuh..tui2 dh preggy nnti kai je kan senang...:)

Cik Kiah said...

kak fyzz: akak pun buley pakai.. jimat.. hehehe

yana said...

dh byk rupanya wah jeles ni hihihihi

Cik Kiah said...

yana: huuu.. jelly jelly jelly... hehehehe