Wednesday, October 17, 2012

Gentlemen or Coward?

Apa pendapat kamu-kamu semua jika situasi ini berlaku:- 

Sang Isteri merasa sangat gembira kerana dapat berjumpa EX BOYFRIENDnya dan yang paling menarik, Sang Suami yang menemaninya untuk bertemu EX BOYFRIENDnya tersebut.

PERSOALANNYA: Adakah suami itu GENTLEMEN ataupun COWARD.

Sila nyatakan komen anda di bawah. Sekian. =)

6 comments:

Mel said...

jika bertentangan dengan ajaran Allah, maka dayus namanya..

Cik Kiah said...

mel : terima kasih... =)

.:fyzz:. said...

Kak fyzz pn sama pndpt ngan mel...p/s..ala umh k.fza biasa2 ja...eh maila kedah..nnti singgah umh k.fza tau

yana said...

i tau sapa u ckp ni!! ahahaha adakah org itu?? bile i bace status tu i gelak besar..lawak sangat2..itu tindakan bodoh namanya...actually boleh je jumpa mungkin ade halpenting ke,bestfriend ke kn,tp nak uar-uarkan kat social network sangat bodoh tindakan itu.

Cik Kiah said...

yana: u ade tebaca ke? hahahahah... tu larh... da jadi sesuatu yang membanggakan pulak... hehehe

yana said...

Sbb die xptut kot ckp cmtu,memalukan suami die je. Mgkn takde org tgur die kot.yela bru je berumah tangga. Sbb mmg ramai complain die suka uarkan bnde yg mcm tu la. Aku rase rmai yg gelakn die sbb tu la.