Wednesday, December 26, 2012

MR Pet Store

Dear kawan-kawan yang membela dan menjaga meow di luar sana.. Di sini, terdapat berita gembira yakni untuk si comel meow anda, bukan si comel di dalam perot aku ya.. heheheh.. Nak bitau, kalau ada yang berminat untuk mendapatkan aksesori meow ataupun cage / sangkar kucing yang murah buat meow2 anda .. sila lah follow belog  MR PET STORE ini hokey?

Di sini ada menjual pelbagai jenis cage dengan harga yang berpatutan.  Kualiti sangat dijamin dan tahan karat.. even kena keluar duit lebih pown, tapi lasting ... kan ok gitu? Kualiti sangat sama dengan kedai.  So far tiada customer yang komplen apa-apa lagi sepanjang 4 tahun beliau berbusiness ni..  Pelbagai aksesori baru akan di update.  Sila lah follow kalau berminat.. =)

MR Pet Store
MR Pet Store ni actually hubby yang punya.  Selalunya dia aktif kat mudah.my , so kali ni buat sekali kat belog supaya mudah jua customer dia tengok pic2 atau item2 yang ada.  Dulu2 tak provide, apa yang ada kat mudah.my tu, itu jelarh.. so, dengan ini juga dapat memudahkan kerja.. macam katalog lah , lebey kurang.. Majoriti item kat sini lebih murah berbanding kat petshop.  Al maklumlah ini secara online, tak perlu sewa kedai.. betul tak? Range harga boleh ikut kemampuan dan juga kesesuaian meow anda. 

Ok lah, sekian sahaja.  Yang berminat, silalah click Pic kat atas  ok.  tiada paksaan.. heeee.. =)


3 comments:

yana said...

lunaria bila nak open?huhu

Cik Kiah said...

lunaria? alorh... tunggu baby kua la yg... heheheh

yana said...

oooo ok2