Thursday, December 26, 2013

Salam Jumaat


Assalamualaikum dan salam sejahtera
Semoga Jumaat kali ini mendatangkan seribu keberkatan dalam kehidupan.
Anyway, I already miss my princess.. Qhaireen Adni, luv u sayang... n abah too =)

Khadeeja Dress by Q adni

Wassalam
27/12/2013

Thursday, December 19, 2013

Muslimah Attire by Q adni

Kepada mereka yang mencari dress yang cantik2 dan sesuai dengan konsep 'Muslimah Attire'
do visit 
http://qadnigallery.blogspot.com/
https://www.facebook.com/qadni

=)





sekian
Terima kasih
=)

Wednesday, December 11, 2013

Cardigan Chiffon and Orchid Skirt by Q adni

 

Maggie shawl by Cala Qisya
Inner Ges by Q adni
Kaira Cardigan by Q adni
Orchid Skirt by Q adni
Peplum Top by Moddy




=)



=)
!!!enjoy

Review by Miss Blogger ( Liza Razak)

 Assalamualaikum
Pertama sekali saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada pemilik blog a Delusional Thingking of Liza Razak kerana sudi me 'review' kan product dari Q adni. For your information you looks so stunning and awesome menggayakan Clara Chiffon dress. Formal boleh, Rock style pun boleh.. Akhir kata tq sekali lagi. hiiiiii =)






Wednesday, November 20, 2013

Dear Diary

Dear Diary,

Assalamualaikum..
dah lama rasanya tak berblogging dengna diary blog tersayang ni, asyik bz dengan kerja je.  Kat rumah kerja hakiki pula. wanita memang 24hours berkerja (sebab dalam tidorpun asek mimpi kerja je).  Sejak menjadi ibu ni, ingatkan dapatlah selim melim balik as usual atas alasan bz jaga anak katanya.. tapi takde perubahan pun =) walaubagaimanapun terima kasih kepada anak tercinta sebab tak pernah membebankan ibu dan sangat pandai membawa diri. tak suka bangun malam, tak cerewet, main sorang2. Alhamdulillah..Anak yang pandai menjaga diri.. Terima kasih kepada suami tersayang sebab terlalu banyak berkorban dan cuba memberikan kasih sayang sebanyak mungkin. Love u suami =)

Akhir kata, majulah suka untuk negara
peace =)

* kekurangan idea sedang berlaku...dush kat muka 80kali

Thursday, November 7, 2013

Carrier Kucing yang sangat MURAHH!!

BLACK

PINK WHITE

WHITE

GREEN WHITE
Assalamualaikum
kepada peminat kucing di luar sana
teruja tak tengok carrier kat ats... serius cantik2 color dia...
Ini Medium size.. Large pun ada.. tapi mas lagi sokong kalo u ol beli Medium je.. sebab ni pun dah cukup sesuai n selesa untuk si comel tu..
sape yang nak boleh lah terjah belog ni


atau fb beliau

MR PETSTORE

atau call je owner MRPETSTORE ni..

Hafiz : 0129729081

sekian,terima kasih =)

Monday, October 21, 2013

Q adni (Muslimah Attire)

Assalamualaikum dan salam sejahtera
rasa lama sangat-sangat tak update belog yang tersayang ni.  lagi-lagi selepas kelahiran my very first radin.  Auww, sangat rindu.  Neway, kerja sangat berlambak di office, kat rumah pula bz sebagai isteri dan ibu pula.  maka jarang ada masa mengupdate belog.  Tapi lately nak mula projek yang dahulunya terbekanglai seketika. buka kerana putus asa tetapi kesihatan yang tidak mengizinkan.
Maka kali ini, dahulunya dikenali sebagai Lunaria tapi kali ini dengan lafaz Bismillah...



Butik on9 pertama kami ini didaftarkan di bawah nama MR Empire Ent.  So, berlesenlah. Nama dipetik sempena nama buah hati kami dunia akhirat
Radin Qhaireen Adni
semoga rezeki yang datang adalah rezeki dari Allah di atas kelahiranya jua.  Semoga bertambah barakah keluarga kami.  Maka dengan itu, kepada rakan2... mai la jengah fb kami ye.. =)








Tuesday, July 30, 2013

Inner GES

Assalam semua
adakah anda pengguna tegar inner?
mas ada jual inner GES
yang sangat selesa pakai.. oleh kerana terlalu selesa, maka mas pun nak korang yang suka pakai inner ni selesa..
kalau berminat sms/whatsapp hp mas 0122317664
RM 10.00 sahaja! kompom tak menyesal! heee






contoh inner GES yang mas pakai.
p/s: sebenarnya jual kat area rumah je.. tp apa salahnya berkongsi di belog! heee

Tuesday, July 16, 2013

MR PETSTORE (sangkar kucing murah)

Assalam semua... preview dengan pantas bagi yang ingin mendapatkan sangkar murah a.k.a yg super duper murah dr petshop kat luat sana..lokasi kami di petropump bhp delam giant bayu caves shj... aksesori lain pun ade jugak...♡sebarang pertanyaan boleh call hafiz/mas di talian 0129729081.. nak tengok brg lain? boleh buka di blog kami www.mrpetstore.blogspot.com atau di page (fb)..hanya type MR PETSTORE


Sunday, June 30, 2013

Majlis Kesyukuran dan Aqiqah Radin Qhaireen Adni RMH

Assalamualaikum
bersarang jua lah belog ini dek kerana terlalu bz menguruskan puteri yang baru lahir kedunia ni walupun sebenarnya masih bercuti 3 bulan (bape hari lagi nak habis daa..)
Pada 23 Jun 2013, genaplah usia qhaireen 2 bulan.  Maka dengan itu, kami dengan rasa bahagianya mengadakan kenduri Aqiqah untuk beliau.(rezeki Qhaireen). Ini lah serba sedikit rentetan hari tersebut sebagai kenang-kengan di belog ini..

inilah kambing untuk Qhaireen
Terima kasih kambing, besar pahala kau..
yup, Anak angah join sekali untuk cukur jambul baby dia..heee

saat ni memang kebas gila
angah pandang aku, aku pandang angah
dua2 mngerti..heheh

ya...inilah masanya rambut super saiya Qhaireen dikerat..uuuu sedeynye..

ini nenek beliau A.K.A mak aku..
Mak mertua aku merangkap nenek beliau jua
time berendui ni mujur si Qhaireen dah terlelap
fuhhh legaaa...
dua2 kepenatan..tapi Alisha nampaknya lagi penat..hakhak
haip! nape asyik snap pic itew je?
FAMILY POTRAIT
Luv till Jannah





Friday, June 21, 2013

Tuesday, June 11, 2013

Aksi Qhaireen

Mommy! Wat r u trying to do? Am not ready yet hokey!!
Kata Qhaireen kpd ibunya..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, May 23, 2013

Qhaireen is now 1 month old =)

Assalamualaikum
Syukur Alhamdulillah sebab hingga kini masih lagi dapat bernafas di bumi Allah S.W.T ni..
dapat menjadi anak kepada ibu dan ayah..
dapat menjadi isteri kepada suami..
dapat menjadi ibu kepada anak..
Syukur tak terhingga..

Hari ni, genap sebulan Radin Qhaireen Adni yakni my little gurl
Happy birthday sayang... (walo sebulan nak sambut jugak)
abah kata abah nak beli bear untuk adik..
ibu? ibu kasi susu tiap2 ari, jaga adik, tu kira adiah letew..
walaupun ibu tak mampu nak direct bf kat adik..
tapi ibu sentiasa berdoa agar suatu hari adik dapat bf kat ibu..
sebak hati ibu, bila ramai tanya kenapa tak bf kat adik..
penat dah ibu menjawab..
namun begitu, dengan kuasa teknologi sekarang..
abah belanja kat ibu pump medela swing ngan pump avent manual 
supaya ibu mampu kasi adik susu ibu, biarpun sedikit..
ibu minta maaf banyak2 kat adik..
mungkin ibu banyak dosa masa silam ibu..
maka Allah balas kat ibu dan kesannya kat ank ibu jua....
Dear Qhaireen, Ibu sayang adik sangat2!


owh ibu, terkejut itew ibu buat entry tuk itew! heee! cyg ibu!

Ibu, itew cam abah versi gugurl kan? hekhek.. itew geng abah!

alorh ibu  ni.... itew gurau je.. ibu pun geng itew jugak...

itew syg ibu itew dunia akhirat..
*InsyaAllah