Tuesday, January 1, 2013

Tripod For Sale

Siapa kat sini camera lover???? ok! tapi kat sini aku bukan nak jual camera ok.. kat sini ada aksesori kamera iaitu TRIPOD (kaki camera) semua baru-baru dan bukan second hand.. kira agen la nie...  ada beberapa jenis yang boleh kamu2 semua dapati di sini.. lagi2 untuk mereka yang baru saja nak menjinakkan diri dengan dunia pengkameraan! (eh betul ke ni) tak salah mencuba.. tak mahal pun.. so far, sepanjang 3-4 tahun menjual item ni, tak pernah customer komplen atau komen apa2 yang negative.. even repeat customer lagi... majoriti yang baru nak suka-suki dalam kamera-berkamera.. kamu2 kan suka photoshoot.. apa susah.. bli je tripod ni, pastu tangkap gambar sendiri.  kan tak perlu nak camera2man bagai.. tui dak? hehehe... sila la tengok...



RM65.00
Brand NEW Buffalo TR-6500 tripod untuk dijual.Barang baru, berkualiti dan murah. Sangat sesuai untuk DSLR dan Compact Digital Camera.
Features:
-Maximum extended height: 1300mm
-Folded height: 55mm
-Net weight: 870g
-Mid lever bracing system
-Quick release leg locks non-slip rubber feet


RM55.00
DIGIeye TR-38 is a semi-professional 3 way pan head tripod that is good for HD video shooting on today's DSLR and for all entry level photography cameras. This affordable and lightweight 3 way pan head tripod is the ideal choice for those who like to travel light.

Suitable for all entry level photography enthusiasts, especially for those who are looking for best bang for their buck. Suitable for all compact cameras, small DSLRs and DV Cams (camcorder).

Specifications:
• Max height: 1345mm
• Folded height: 525mm
• Weight: 920g
• Dynamic smooth head
• Multi Angle 3 Way Pan Head
• Fits all 35mm Digital and Video Cameras with Tripod Socket
• Titanium Satin Brushed Finishing
• Anti-slip rubber feet
• 3 section for extra height and flexibility

Package includes:
• 1 unit tripod
• 1 carrying case

 


RM45.00
Digieye Light Weight TR-37 Tripod untuk dijual.Barang baru, berkualiti dan murah. Sangat sesuai untuk DSLR dan Compact Digital Camera.

Specifications:
-Weight = -800 grams
-Maximum height = 1345mm
-Closed length = 505mm
-90° Vertical platform
-3 way panhead quick release plate
-Geared elevator
-Mid lever bracing system
-Quick release leg locks non-slip rubber feet

Package Include:
1 pc - Digieye Light Weight TR37 Tripod
1 pc - Tripod Bag

ha.... begitulah kalau lebih kurang details dia... kan da kata tak mahal pun.. kalau nak try drop lah komen di sini atau boleh direct call je kat hubby aku.. di sini..


HAFIZ (Gombak-Cheras-Putrajaya)
012-9729081
MR EMPIRE ENTERPISE (002171693-V) 


COD at :
-BHP opposite Giant Batu Caves
-Petronas behind Giant Batu Caves
-Parcel C Putrajaya (After office hour)
-Petronas opposite Depo Bas NadiPutra Putrajaya Presint 9 (After office hour) (time aku balik keje)
-Plaza Phoenix Cheras (Lunch hour only)



POS LAJU
RM10 : Semenanjung Malaysia
RM14 : Sarawak
RM16 : Sabah

sekian.... =)


p/s: pic credit to mudah.. tapi ni pics ni originally snap by my hubby.. bukan curi org punya gamba.. cuma tak sempat ambil softcopy dari pc dia je.. ambil kat mudah dia sudah memadai.. =) (http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=66477

7 comments:

nadia said...

mader, macam besttttt je!
nanti yaya roger mader ok.

Cik Kiah said...

harus roger...heheheh

Liza Razak said...

berminat laa...mmg tgh cari tripod pon skrg ni. nanti email saya boleh tak? pypylambstudio@yahoo.com

Liza Razak said...

berminat la..mmg tgh cari tripod pun skrg ni..nanti email saya boleh tak?
pypylambstudio@yahoo.com :)

Anonymous said...

Still abailable lg x?

Azim said...

Stil availble lg x?

Cik Kiah said...

hye... awak nak yg model mana eh?