Sunday, June 30, 2013

Majlis Kesyukuran dan Aqiqah Radin Qhaireen Adni RMH

Assalamualaikum
bersarang jua lah belog ini dek kerana terlalu bz menguruskan puteri yang baru lahir kedunia ni walupun sebenarnya masih bercuti 3 bulan (bape hari lagi nak habis daa..)
Pada 23 Jun 2013, genaplah usia qhaireen 2 bulan.  Maka dengan itu, kami dengan rasa bahagianya mengadakan kenduri Aqiqah untuk beliau.(rezeki Qhaireen). Ini lah serba sedikit rentetan hari tersebut sebagai kenang-kengan di belog ini..

inilah kambing untuk Qhaireen
Terima kasih kambing, besar pahala kau..
yup, Anak angah join sekali untuk cukur jambul baby dia..heee

saat ni memang kebas gila
angah pandang aku, aku pandang angah
dua2 mngerti..heheh

ya...inilah masanya rambut super saiya Qhaireen dikerat..uuuu sedeynye..

ini nenek beliau A.K.A mak aku..
Mak mertua aku merangkap nenek beliau jua
time berendui ni mujur si Qhaireen dah terlelap
fuhhh legaaa...
dua2 kepenatan..tapi Alisha nampaknya lagi penat..hakhak
haip! nape asyik snap pic itew je?
FAMILY POTRAIT
Luv till Jannah





Friday, June 21, 2013

Tuesday, June 11, 2013

Aksi Qhaireen

Mommy! Wat r u trying to do? Am not ready yet hokey!!
Kata Qhaireen kpd ibunya..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone