Tuesday, July 30, 2013

Inner GES

Assalam semua
adakah anda pengguna tegar inner?
mas ada jual inner GES
yang sangat selesa pakai.. oleh kerana terlalu selesa, maka mas pun nak korang yang suka pakai inner ni selesa..
kalau berminat sms/whatsapp hp mas 0122317664
RM 10.00 sahaja! kompom tak menyesal! heee






contoh inner GES yang mas pakai.
p/s: sebenarnya jual kat area rumah je.. tp apa salahnya berkongsi di belog! heee

Tuesday, July 16, 2013

MR PETSTORE (sangkar kucing murah)

Assalam semua... preview dengan pantas bagi yang ingin mendapatkan sangkar murah a.k.a yg super duper murah dr petshop kat luat sana..lokasi kami di petropump bhp delam giant bayu caves shj... aksesori lain pun ade jugak...♡sebarang pertanyaan boleh call hafiz/mas di talian 0129729081.. nak tengok brg lain? boleh buka di blog kami www.mrpetstore.blogspot.com atau di page (fb)..hanya type MR PETSTORE