Wednesday, February 26, 2014

ONE DAY PROMOTION (27feb2014) - INNER NECK AMMARA

Assalamualaikum semua
Harini Q adni ada buat ONE DAY PROMOTION
sila lah jengah FB n Insta Q adni ye...
=)

Inner Neck Ammara
RM 25 Normal
RM 18 One day promotion

valid : 27 february 2014






PROMOTION OF D DAY : INNER MAGIC N LACEY HANDSOCK


valid from 26feb till 27feb
whatsapp 0122317664



Tuesday, February 25, 2014

Lacey Handsocks - Update 2

Assalaumalaikum semua.. takut previous post ade kaler yang telepas pandang... 
sume kaler  ni ade lagi ye..
RM12pc
for borong do whatsapp us 
0122317664

Lacey Handsocks - Update 1

Assalamualaikum Dearest..
setakat yang terkini
yang slash merah tu out of stock ye.. =)
actually dia dah siap packing.. tapi kalo sis2 sekalian nak utamakan mana2 kaler yang berkenaan
saya boleh asingkan kat supplier siap2 =) (nego-nego2 je heee)
whatsapp for borong ye.. (0122317664)

Saturday, February 15, 2014

Q adni di Sapphireshawl Boutique

Assalamualaikum semua and hye warga blogger sekalian
sukacita dimaklumkan bahawa Q adni telah menumpang kasih as a vendor di Sapphireshawl Boutique yang terletak di Alam Avenue2, Shah Alam.. Sehubungan itu, warga yang area@ shah alam yang ingin mendapatkan item dari Q adni (inner and lacey handsock) bolehlah mai kat sana k? heee

ok terima kasih kedua-duanya sebab sudi teman ibu mengemas kat slot kite tadi =)
muah 8juta

shawls by sapphireshawl


artis banyak datang hokeyyy =)


jangan lupa add and follow fb, insta n blog Q adni

some of the vendors

and this is by Q adni..
sepah skit tapi tadi dah kemas semula =)

Inner Magic , Inner Neck and Lacey handsocks!!
so kepada kawan-kawan semua, do support Q adni k... and FYI, Q adni hanya letak Inner magic , Inner Neck and Lacey handsock je... Untuk pembelian Muslimah attire (dress etc) boleh beli On9 di 

Thursday, February 6, 2014

Update Lacey Handsocks

Assalamualaikum semua..
kepada yang tertanya-tanya harga Lacey Handsocks
RM12 sehelai
kalau nak borong pun boleh... 
whatsapp saya 0122317664 
warna adalah seperti di bawah
kepada kawan Lets cover our aurah if you love your father, brother and HUSBAND =)

white + pink

cream

black + red

dull pink

royal blue

soft pink

orange
brown

black  

green
skin

teal

maroon
mangosteen

black + dark maroon

red + blue
pale purple

Monday, February 3, 2014

Lacey Handsocks by Q adni

Assalamualaikum
Hari ni saya nak perkenalkan Lacey Handsocks by Q adni
Hanya RM12 sehelai
Jika berminat boleh Whatsapp saya k =)
0122317664












Pelbagai Pilihan Warna untuk Muslimah Sana

 Jom kita menutup Aurat!! =)