Wednesday, August 20, 2014

Qhaireen,

Assalamualaikum Diari
Hari ni  mau share ttg kedemaman yang melanda anak kecilku * T_T
sian beliau demam secara pakej iaitu batuk selesema dan demam.
walaubagaimanapun ibu terpaksa gi work juga ye sayang..
esok kita main sama-sama, hari ini abah yang jaga awak ya..
walaupun ibu tahu bila awak demam, mesti awak nak tidur peluk-peluk, xpe2 awak peluk2 abah dlu k sayang.. balik nanti kita buat sama-sama heee

dear my little honey sugar bam bam, tunggu ibu balik ye nak...
ibu miss u so much ; (

Sunday, August 17, 2014

Back & Hanania Shawl

Assalam
back? yup... kembali mengaktifkan diri setelah sekian lama menyepi..cewah..
lately bz sangat dengan kerjaya, keluarga dan macam-macam lagi
sampai terlupa nak hupdate diari kesayangan.. rugi rasanya tak update..
sebab bila dah tua-tua nanti boleh duduk berdua-duaan pastu baca sama-sama
suwittt tak.. ke suweii opss! tak kisahlah janji i olls happy =)
latest, bz sangat dengan new produk..which is a Shawl .. rasanya ramai orang buat shawl sendiri dan ada juga yang memang beli ready stock.. tapi for me personally, saya masih tak dapat fabrik atau design yang sesuai dengan kehendak diri.  Akhirnya, setelah puas memikir dan memerah otak... saya rasa baik lah saya create my owh shawl yang sesuai dengan apa yg saya nak.. dan akhirnya terciptalah

HANANIA SHAWL 
^_^


contoh pemakaian Hanania shawl

gemoks kan I T_T , anak I cenitt jaa

I love this shawl ! huuu

why this shawl, why this fabric, why this design
???

nnt i explain next entri.. ok dear, tatatititutu
nak sambung kerja 
heeee

Wednesday, August 13, 2014

Mix and Match

 Assalamualaikum

Lets play mix and match =)

 Green Hornet *tetiba teringat cersita tue
Pelakon extra : Qoyin's bottle + Qoyin's shower cream + Qoyin's toys + Qoyin's roxy sandle

Pink Panther!


 Pelakon extra : Qoyin's croc sandle + Qoyin's adidas sport sh + Qoyin's cooking stuff


The Violet & Lavendaaaa
Pelakon extra : Qoyin's bottle + Qoyin's sepet rambott + Qoyin's Hair deraiierr =)

tq sayang =)