Sunday, August 17, 2014

Back & Hanania Shawl

Assalam
back? yup... kembali mengaktifkan diri setelah sekian lama menyepi..cewah..
lately bz sangat dengan kerjaya, keluarga dan macam-macam lagi
sampai terlupa nak hupdate diari kesayangan.. rugi rasanya tak update..
sebab bila dah tua-tua nanti boleh duduk berdua-duaan pastu baca sama-sama
suwittt tak.. ke suweii opss! tak kisahlah janji i olls happy =)
latest, bz sangat dengan new produk..which is a Shawl .. rasanya ramai orang buat shawl sendiri dan ada juga yang memang beli ready stock.. tapi for me personally, saya masih tak dapat fabrik atau design yang sesuai dengan kehendak diri.  Akhirnya, setelah puas memikir dan memerah otak... saya rasa baik lah saya create my owh shawl yang sesuai dengan apa yg saya nak.. dan akhirnya terciptalah

HANANIA SHAWL 
^_^


contoh pemakaian Hanania shawl

gemoks kan I T_T , anak I cenitt jaa

I love this shawl ! huuu

why this shawl, why this fabric, why this design
???

nnt i explain next entri.. ok dear, tatatititutu
nak sambung kerja 
heeee

No comments: