Tuesday, September 2, 2014

Hanania Shawl and Instant Dahlia by Q adni

 Assalamualaikum semua
Harini mas perkenalkan produk baru dari @q_adni
which ara
HANANIA SHAWL DAN INSTANT DAHLIA

ceciri mereka?

Hanania Shawl
RM28pc
buy more RM25pcs
Curve at one side

Material : High Quality Chiffon yang lembut n flowy sangat ye
Fabrik xlicin . y mas pilih fabrik ni? sebab kalau yg rata-rata chiffon licin yang jual kat lua sana membuatkan lebihan lilitan shawl asyik kebelakang je sehingga menampakkan bahagian leher dari sisi awok2 semua.. agak2 faham tak? xpe nnt mas tunjuk tutorial tang mana yg problem tu heeee.
InsyaAllah fabrik ni berkualiti ye sesayang sekalian =)



Seterusnya
memperkenalkan 
Instant Dahlia
RM33 sepasang
material Chiffon Georgette yang berat supaya siria ni tampak jatuh sahaja.. pattern ni tak ssuai kain ringan.. sbb nanti kembang gitu.. heee..
design instant ni, tang belaka dia ada kedut2 sket... setaill gitu.. hahaha
takpe, for more boleh terjah
insta : q_adni
Fb : Q adni
whatsapp pun boleh
0122317664